Pàgines

7 de gen. 2015

PRIMERA SORTIDA 2015: QUEROL

Ens tornem a trobar el dia 3 amb la gent d'Alcover. Aquest cop uns amics de Llorenç ens han deixat un tàndem que aprofitarem amb la Marta. D'aquesta manera es pot fer bicicleta sense dependre totalment d'un mateix, sobretot si no es té la pràctica i la costum.
Sortim d'Alcover i anem cap a Valls per anar direcció Puigpelat. Agafem la pista asfaltada que tira cap a Bràfim, des d'on girem a l'esquerra en direcció Santes Creus, on arribem passant per Aiguamúrcia. La temperatura és molt agradable i comencem a suar de valent. Arribem al Pont d'Armentera i girem a la dreta cap a Querol, on ens espera la taula per esmorzar. Ens entaulem cap a les 11,45h. Els tolls del poble estan tots gelats però el fred passa pedalant! 
Acabem d'esmorzar i tornem enrere cap al Pont i el Pla de Sta Maria. D'aquí decidim allargar el tomet cap a Figuerola i fer el camí asfaltat cap a Fontscaldes, Valls i de nou Alcover. Això del tàndem cansa més que anant sol, i amb la Marta acabem força trinxadets, però contents per haver fet 80 km. Enhorabona baldufa pels teus primers km per carretera. Espero que les sensacions que tinguis a partir d'ara canvïin la perspectiva dels ciclistes que passen per Santes Creus a diari.
Bonñissima ruta per començar l'any, merci a tots per la companyia, i gràcies a la finestra de bon temps que està fent últimament, que ens permet sortir amb un solet i una visibilitat espectacular de paisatge. Per últim agraïr a la Irene i el Miguel per deixar-nos fer servir el seu tàndem que va de maravella. Merci parella!!
















Salut
pep

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada