Pàgines

7 de gen. 2015

PENEDÈS EN TÀNDEM

Continuem amb el tàndem, aquest cop per la comarca del Baix Penedès. Volia resseguir uns camins asfaltats, així que vaig fer servir a la Marta, indígena del terreny, per sortir de dubtes. Sortíem de Llorenç pel camí del cementiri en direcció a la Casa Roja, on fem parada per observar la magnífica casa del color del seu nom. Continuem en direcció a Banyeres, on arribem passant per l'ermita de Sta Maria del Priorat, bon exemple del romànic català. Passem Banyeres i agafem direcció Lleger. Les vistes del camp, la vinya i les muntanyes del Montmell, juntament amb la temperatura ideal (sobra la jaqueta, que hem hagut de lligar al quadre del tàndem) fan que la volta sigui espectacular.
ermita de Sta Maria de Priorat
De Lleger agafem la pìsta asfaltada cap a Sant Marçal, passant pel bonic mas de Cal Romagosa. Continuem per la carretera en direcció a les Cases de St Joan, terme de Castellví de la Marca, i girem a l'esquerra per continuar cap a Cornudella per pista asfaltada. Passem pel costat de l'ermita dels Arquets abans d'arribar a St Jaume, on visitem les restes de l'aqüeducte dels Arcs abans d'arribar novament a Llorenç.



Genial volteta per pistes asfaltades que em va fer sortir de dubtes, sempre per una comarca molt agraïda com el Baix Penedès.

Casa Roja
El Molinet



 
arribant a Lleger









Salut
pep

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada