Pàgines

9 de febr. 2012

EN BICI PER L'ALT CAMP - Entre vinya i oliveres ...

Quedem amb la Marta, fa dies que no sortim. Tot i el fred que fa sortim d'Alcover sobre les 11.45h en direcció al Rourell pel camí dels Quints, però ben aviat girem a l'esquerra per l'antic camí de Valls en direcció al Milà. Abans d'arribar-hi, però, trenquem a la dreta per fer cap a la Masó. Continuem per carretera fins agafar el trencall de l'urbanització de les Planes per arribar-nos a Vallmoll pel camí vell. Continuem pel camí asfaltat de Valls fins la rotonda de Nulles.
Aquí seguim els primers metres per carretera i ben aviat trobem un camí asfaltat que surt recte en un tomb, i que ens portarà fins a l'urbanització Calders, des d'on continuem cap a l'esquerra fins a trobar la carretera de Puigpelat. Abans d'arribar-hi agafem el GR cap a l'esquerra fins Alió. La idea era parar a fer un mos però tot i que el dia continua força fred decidim continuar cap a Bràfim pel camí asfaltat, i de Bràfim tornem enrera cap a Puigpelat per camí de carro. A Puigpelat parem al bar a fer un entrepà i un xampú. Em trobo amb el Pau que està fent la substitució a l'escola, que bo. Xerrem una estona, bona companyia.
S'està fent tard i decidim trencar cap a Bellavista i Vallmoll pel camí dels Morts i l'urbanització Pinares. Ja per acabar baixem a la Masó i el Rourell pel PR amb breu visita al castell, i enfilem el camí dels Quints de nou fins Alcover.
Total de 55 km, força fred, bona companyia i un camp que està preciós...!



Salut
pep

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada