Pàgines

25 d’ag. 2011

TRAVESSA SCHWARZWALD - DIA 7: TODTMOOS - SCHOPFHEIM

església barroca de Todtmoos
8.30 a esmorzar. El dia està radiant novament i aprofitem per anar a fer un volt pel poble, poca cosa més que l'esglèsia barroca del s.XVII-XVIII, massa pomposa pel meu gust. Agafem la carretereta cap a Wehr on arribem molt ràpidament, passant per l'embassament del mateix nom. Donem un tomet pel poble on visitem la seva església, amb la mala sort que estan celebrant els funerals d'un bomber. Donem mitja volta i continuem les senyals que ens han de portar a Schopfheim, on arribem per pista asfaltada entre pomeres i camps d'herba. Som dissabte matí i hem decidit d'agafar un tren fins a Basilea (Suïssa) i Freiburg, on tenim la furgoneta, ja que val la pena visitar la capital de la Schwarzwald, sobretot abans que ens plogui, i així donar per acabada aquesta travessa de nord a sud per aquests paratges tan increibles i d'una bellesa eixordidora.
Arribem a Freiburg sobre les 14h, aprofitem per netejar-nos una mica a la furgo, canviar-nos de roba, desar els pataquets i agafar les bicis per anar al centre. Hi ha carrils bici per tot arreu, aquesta ciutat és un paradís per les dues rodes, fantàstic!!!
Ens felicitem per la travessa, estem molt satisfets amb els 7 dies que hem tingut de bon temps i espectacle natural i humà. En total 362 km, 6000 m + de desnivell de pujada i 5800 m - de baixada.

plaça de la catedral, Feiburg

tramvia i bicicletes a Freiburg



Salut
pep

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada