Pàgines

27 d’ag. 2011

BTT - ALCOVER - ST JOAN - MONTBLANC

st Joan de la muntanya des de
la pista forestal que puja de Montblanc
Fa termps que no veig al personal del Club Ciclista Alcover. Aquest matí  ens veiem a les 8h devant l'església nova, llàstima que només som tres, El Jordi, l'Eduard i jo. Enfilem carretera cap a la Riba i Vilaverd, i cap a Montblanc per la carretera antiga. La idea que el Jordi proposa és fer la pujada a l'ermita de St joan de la muntanya, ja que el diumenge 4 fan la cronometrada. Seguim el track que ens fa voltar gairebé fins la Frape Behr i girar enrera fins a Montblanc per anar a buscar la pujada a l'ermita pel camí de la Pascuala, que més amunt enllaça amb el camí de l'ermita, deixant els senderons de descens a la dreta i la via ferrata a l'esquerra. Les rampes són dures, i el ferm no és massa bo, així que toca agafar-s'ho amb calma. La calor apreta però no tant com en dies passats. Arribem a l'ermita, on sempre hi ha una muntanya de sensacions que t'envolten, el paisatge és magnífic. Hi podriem estar tot el dia mirant la Conca de Barberà, el pre-Pirineu, el Pirineu en un dia clar, la serra de Miramar, el Tossal Gros, la serra del Cogulló, en fi, increïble!!!
ermita de st Joan
Per retornar a Montblanc fem servir el senderó que baixa per la dreta de la vall, deixant el GR-175 a l'esquerra, ciclable en un 95%. Baixada molt recomanable si ens agraden els senderons tècnics i ràpids. Arribem a Montblanc i ens dirigim cap a l'ermita de st Josep i al molí de la Vall, des d'on anem a buscar la carretera de Rojals i el senderó que ens porta directe a la carretera de Montblanc a Vilaverd, i que també és súper recomanable i més ràpid que el de st Joan. De Vilaverd continuem cap a la Riba i Picamoixons, per anar a buscar la carretera del Pont de Goi, Serradalt i de nou a Alcover.
Bona sortida amb 52km i uns 960 m+ i un a fresqueta que ja feia temps que buscavem, al igual que la bona companyia, tan d'en Jordi i l'Eduard com de la música de Coldplay, Jessie J i Dire Straits. Matí perfecte de BTT.

mirador de l'ermita de st Joan
 


església vella d'Alcover


Salut
pep

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada