Pàgines

24 de febr. 2014

ENTRE EL PENEDÈS I EL GARRAF

Tarda de dissabte esplèndida. Decideixo tirar cap a l'Arboç i Castellet per repassar el pantà del Foix fins a Vilanova i la Geltrú. El traçat i el fet que aquesta zona queda força arrasserada li confereixen un caràcter especial per poder rodar amb força tranquilitat i disfrutar de l'entorn... Faig un trocet de la C-31 en direcció a Sitges fins a trobar la BV-2112 que puja cap a St Pere de Ribes, on arribo després de fer una parada al mas de Solers, que s'ha convertit en unes bodegues que es poden visitar. Continuo uns km més i arribo a St Pere de Ribes, on aprofito per visitar la torre del castell i la rectoria de St Pere. 
Continuo per la C-15B resseguint la riera de Canyelles, fins arribar a aquesta població. Arribo a una rotonda abans d'entrar al poble i segueixo pel lateral, marcat ja pel pas de bicicletes i tractors, que aprofita l'antic traçat de la carretera. Vaig a parar a una rotonda on trobo l'indicació de la pujada al castell d'Olèrdola, que deu ni do, ja podem respirar per afrontar-la. Les vistes de tot el Penedès, un cop dalt, impressionants. Una mica d'història del Castell d'Olèrdola...

Baixo cap a St Miquel d'Olèrdola i Moja per arribar a Vilafranca, sempre pel lateral de bicicletes i tractors, degudament senyalitzat. De vilafranca agado la B-212 fins a la Múnia, St Jaume dels Domenys, Torregassa i el Papiolet, per acabar una volta genial per conèixer la part baixa del Penedès i part del Garraf.







Salut
pep

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada