Pàgines

14 d’abr. 2013

VIA VERDA VAL DE ZAFÁN

Ahir vam aprofitar el bon temps per anar a rodar uns quants quilòmetres per la via Verda de la Vall de Zafán, que enllaça les poblacions de Tortosa amb Alcañiz. Nosaltres sortiem de Roquetes i arribàvem a l'alçada de Vallderoures. Baixàvem a Arnes per carretera per dinar unes espectaculars llangonisses amb seques i retrobar la via verda a l'alçada d'Horta de St Joan, des d'on tornàvem  a Roquetes parant, però, a fer una cerveseta al bar de l'estació de Benifallet, entre ombra de pins i hamaques que conviden a gaudir de l'entorn. És una molt bona opció per anar amb canalla o per passar, senzillament, un dia tranquil amb la bicicleta o a peu, passant per barrancs i indrets d'autèntica bellesa.
Bon dia de bicicleta amb companyia genial i una jornada de primavera total... 125 km i gairebé 7 hores damunt la bici.Salut
pep

1 comentari:

 1. Hola Pep.
  La Vía Verda de la Val de Zafán, es una bona opció per fer una bona pedalada rodejat de bons paisatges i túnels foscos, molt foscos.
  Jo cada any a l´estiu i faig unes bones pedalades. He arribat fins i tot a Valldengorfa. D´aquí, la vía segueix cap a Alcanys i la Puebla de Hijar.
  Salut i bon pedal.
  Salut

  ResponElimina