Pàgines

25 d’abr. 2013

GRAU DE L'AGNET - SERRA MAJOR

Diumenge passat decideixo acabar el cap de setmana al Montsant. Així que quedo amb l'Ari i la Núria i torno a pujar a la Morera. Comencem a caminar pel GR seguint els pals indicadors dels graus fins a la bifurcació de senderons. Continuem cap a l'esquerra seguint les marques blanques i vermelles que ens pujaran a la Serra Major del Montsant pel grau de l'Agnet. El dia està preciós amb un cel molt obert i un aire que no molesta en absolut.
Arribem a la Serra Major per sota la Falconera, que s'eleva en picat formant un dels "patis" més pronunciats de tot el massís. Continuem resseguint el GR i passem per 2 pals indicadors. El primer ens portaria al grau dels Barrots, nosaltres continuem direcció NE. En el segon hem d'agafar direcció a la Morera cap a l'esquerra, continuant les marques de GR, deixant a la dreta el senderó que ens portaria a la Corbatera i la Cova Santa.
Una mica més endavant deixem el GR que ja s'enfila cap al N baixant pel barranc de l'Aixaragall i continuem pel senderó de l'esquerra en direcció al grau de la Grallera, que és per on tornarem a la Morera, després de contemplar els Pirineus des de la Serra Major, i de gaudir d'unes vistes úniques de 360º de tot el massís, que  sempre em sorprèn l'esperit i em fa respirar profundament. Merci Ari i Núria per la companyia, les rialles i l'amistat...!!!

Serra Major



Grau de la Grallera




















Salut
pep

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada