Pàgines

18 d’abr. 2013

ALCOVER - PORRERA

Em truca el Marc que surt amb uns amics del curro... Sortim d'Alcover i anem cap a Reus passant pel Morell. Ens trobem als jutjats i tirem amunt cap a Maspujols, on agafem la carretereta fins a les Borges del Camp. Fa un temps genial i la calor comença a ofegar. Arribem a les Borges i agafem direcció a Alforja, on arribem en un "plis". Després de la rotonda de la sortida del poble comença la primera pujada del dia fins al coll d'Alforja, que pujo "a plat" com diuen els companys, je je... 
La vista del massís del Montsant, sempre omnipresent ens dóna la benvinguda al Priorat. Baixant fins a la Venta del Pubill per fer una paradeta. Després de parlar-ho decidim pujar el coll de Porrera, on arribem amb facilitat també "a plat", almenys jo... i comença la baixada cap al poble. De sobte, en un revolt molt marcat a l'esquerra el Marc perd el control de la seva Trek i en adreçar-se la roda del darrera es trenca el carbono del perfil..... Merda! agafa la corva recte i s'estampa contra una paret de pedra. Per sort només ha estat un ensurt, però hem de trucar al bo de l'Eloi perquè ens vingui a buscar, la Trek ha dit prou per avui i durant uns dies, així que quedem a la plaça del poble i esperem a la furgo.
De totes maneres acabem fent uns 60 km per carreteretes magnífiques que entre setmana conviden a la reflexió, ja que el paisatge és superb amb els colors actuals de primavera.






Salut
pep

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada