Pàgines

19 d’oct. 2012

SEGON "ENTRENO" AMB EN MARC

arribem a Bràfim. Al fons s'intueix el Montmell
Dimecres assaig de castells, preparant-nos per la diada de diumenge a la vil.la d'Alcover. En Marc em torno a dir: "sortim demà matí?", "som-hi doncs". Ens trobem a les 9.30h. Li he proposat de fer un tomet clàssic, almenys per mi, on hi ha una mica de tot, i pel tema d'entrenar crec que és òptim perquè el cos vagi agafant un fons necessàri per aguantar km damunt la bici.
Agafem direcció a el Milà i la Masó, on ens trobem 2 persones que van a comprar en bicicleta, quina canya trobar-se aquestes situacions als pobles, gent d'una certa edat am la cistelleta anant a la botiga, encara que sigui caminant al costat de la bicicleta. Continuem amb lleugera pujadeta cap a Vallmoll, on anem a buscar el camí de Valls, que està asfaltat perfectament per poder passar-hi amb la bici de carretera.
Arribem a la rotonda de Tarragona, on seguim en direcció el Vendrell per girar cap a Puigpelat. Enlloc de vorejar el poble per la circumvalació decidim anar pel centre, sempre és més tranquil i mçes maco, potser ens tornem a trobar gent que va a comprar amb bicicleta... Arribem a la rotonda i tirem recte cap a la carretera de Vilabella-Nulles-Bràfim. Girem cap a aquesta última població fins arribar a les "4 carreteres", des d'on agafem direcció a Vilarodona.
camí de Miramar, amb el poble a dalt a la dreta
"Anem fins al Pont o pugem al Pla?", després de rumiar-ho uns segon i depenent del temps que tenim decidim anar cap al Pla. Així doncs encarem la curta però bonica pujadeta que ens posa els quadriceps al seu lloc (sobretot si es fa amb plat gran i amb el pinyó de 24!). En Marc no ha fet mai la carretereta de Figuerola, així que després de deixar el vent al Pla encarem la suau pujadeta cap al poblet que es troba als peus de la serra d'en Jordà. D'aquí anem a buscar el camí de Miramar fins al tomb de la "paella", des d'on baixem a Fontscaldes.
Aquí comentem la jugada: "baixem a Valls o anem a Picamoixons?", pregunto, i en Marc em diu "Picamoixons". Ell no s'olorava que la pregunta tenia el seu "intringulis". Així doncs agafem el camí asfaltat que recórre la serra de les Guixeres. "Això ja sembla ciclo-cross!" em diu en Marc. Jo em poso a riure. Finalment, i després de trepitjar una mica de fang a la part baixa del torrent arribem a Picamoixons, des d'on anem a buscar el pont de Goi i les "4 carreteres". Ja allí encarem els últims 3 km per la carretera de Valls-Alcover.
En total han estat uns 60 km en 2 horetes i 20 min. Marc, anem pel bon camí paiu!!!


 



Salut
pep

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada