Pàgines

17 d’oct. 2012

ENTRENO AMB EL MARC

L'altre dia a l'assaig el Marc em diu: "demà surto, véns?", la meva resposta era evident, oi? Ens trobavem a Alcover sobre les 15.30h i enfilavem carretera de Valls per trobar-nos amb el Francesc, que també s'apuntava a l'entreno que ja fa dies que han començat aquest parell per anar a la Quebrantahuesos 2013. Continuavem cap al Rourell i Vilallonga per girar en direcció Reus. El ritme era una mica altet (27 km/h de mitja), només caldria veure si ho podriem aguantar durant uns 50 km. 
De Reus continuavem cap a Castellvell, on passavem pel costat d'una de les senyals que s'han instal.lat del 1,5 m que s'han de mantenir per adelantar als ciclistes, sempre amb plat gran. D'allí cap a Almoster, on ja s'acabava la pujada del dia, i on trobariem uns nova senyal recordatòria del 1,5 m, per baixar cap a la Selva del Camp, des d'on agafavem la carretera a Vilallonga i de nou al Rourell i les 4 carreteres. Aquí ens despediem del Francesc, que continuava cap a Valls, mentre en Marc i jo ens dirigiem a fer la última pujadeta del dia, la de Serradalt, que un cop superada ens portaria a Alcover pel camí asfaltat.
En general bona sortida amb dos companys de les dues rodes nous per a mi, i amb ganes de repetir aquests entrenos. Un plaer compartir km amb vosaltres paius!!! A veure quan tornem a quedar.















Salut
pep

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada