Pàgines

15 d’ag. 2015

PISTES PENEDESENQUES...

Una nova sortida amb el tàndem, aquest cop pilotat pels seus propietaris, L'Irene i el Miguel, que s'han decidit a ensenyar-me algunes pistes asfaltades a cavall entre el Baix i l'Alt Penedès. Sortim de Llorenç en direcció a l'Hostal, on continuem cap a Gemenelles i cap a la carretera de les Ventoses. La creuem i continuem per pista asfaltada en direcció a la Carronya, des d'on continuem en direcció a Gumila ben a prop de la base del Castellot i cal Margarit, que serà el següent destí, abans però passarem per algunes rampes properes al 17%, sort que les fem de baixada, ja ja ja...
Arribem per la pista de cal Margarit, sempre amable i amb bones vistes, i ens desviem cap a Castellví i el Maset dels Cosins per arribar a la Múnia per carretera tranquila. Agafem el camí del mas d'Estalella fins a Sant Marçal, i ja des d'aquí per carretera secundària fins a les Masuques, on agafarem una pista asfaltada a mà dreta que ens portarà de dret a l'ermita de St Esteve, vora el riu Foix. Resseguirem aquest fins a l'entrada del Castellet, on sempre és bonic retornar, i des d'on girarem cua cap a l'Arboç per carretera. 
L'arribada a Llorenç la realitzarem per una pista, nova per mi com moltes de les d'avui, que ens porta de dret a Banyeres, i des d'aquí ja en direcció a la casa Roja i Llorenç. Un matí molt agradable de temperatura i companyia, i com sempre descobrint racons i camins que ens menen a llocs gaudibles per la vista i l'ànima. Gràcies nois per compartir-ho...!!!












Salut
pep

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada