Pàgines

25 de febr. 2015

CAT 947 - ALT CAMP

Rebo un mail del CCA dient que hi ha una gent de Falset que està realitzant la volta per tots els municipis de Catalunya per etapes. Diumenge passat tocava la comarca de l'Alt Camp i sortien de Montral, passant després per Alcover i acabant a la Riba. Visito la web del Lluís i l'Albert, CATALUNYA 947, i em motiva moltíssim la seva idea, així que envio missatge per trobar-nos a Alcover el diumenge a les 8,30h.
Fa fred a primera hora i els companys arriben a Alcover ben congelats. L'astre rei, però, comença a posar-nos en òrbita quan entrem a la plana de la comarca en direcció al Milà, el tercer municipi del dia. Aquesta idea em rondava pel cap de fer-la de manera íntegra però em faltava companyia. Sóc del parer que aquests tipus de rutes són millors compartides. La idea principal d'aquests dos prioratins és fer-se una fotografia amb el rètol de tots els municipis per on passen.
Del Milà continuem cap al Rourell i la Masó, des d'on enfilem la breu pujadeta cap a Vallmoll. D'allí passem per la pista asfaltada dels Garidells i arribem a les gunyoles per la nacional. El temps va passant però la climatologia és molt bona i el fred es suporta bonament. Seguim en direcció Perafort per agafar el trencall a la Secuita i l'Argilaga, des d'on continuarem per la carretera cap a Nulles. He de plegar a les 11,30h per històries personals però encara els puc acompanyar una estona més, així que seguim fins a Vilabella i tornem enrera per arribar-nos a Puigpelat i Alió. D'aquí agafarem la pista asfaltada cap a Alió. El vent comença a molestar de valent, però el repte continua endevant. 
Jo em despedeixo del Lluís i l'Albert i els deixo amb el seu repte de l'Alt Camp. Segur que coincidim més endevant en alguna altra comarca. ENDEVANT NANOS...! Això és Brutal!!!


Salut
pep

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada