Pàgines

11 de març 2013

VOLTA PER LA CONCA...

Diumenge tornava a pintar bon temps i encara teniem ganes de més, així que vam agafar la furgo i ens vam plantar a Montblanc. L'ambient no era fred i el sol brillava escalfant l'ambient amb una temperatura justa per anar en bici. Sortiem de Montblanc en direcció a l'Espluga i Poblet, on paràvem a fer una visita al monestir cistercenc, a aquella hora del matí no hi havia ningú, estàvem completament sols. Continuàvem en direcció a Vimbodí i nacional de Lleida fins a l'encreuament de Tarrés.
D'aquí continuàvem cap a Fulleda i l'Espluga Calva, on feiem una visita al poble que té un castell del s.XIV-XV que es pot visitar. Parada per esmorzar un bon entrepà i continuar cap als Omells de na Gaià i Senan, des d'on ja encaravem la llarga baixada cap a l'Espluga, des d'on tornariem al punt de sortida.
Un tomet amb temps fantàstic, aprofitant abans que entri el front de dimarts, per carreteres molt secundàries i la pista asfaltada de l'Espluga Calva als Omells de na Gaià, i sense pujades massa dures.

















Salut
pep

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada