Pàgines

4 de març 2013

SCHLOSS SOLITUDE



Diumenge matí, aprofitem el sol que encara brilla fort per agafar el bus i fer una visita al castell per excel.lència de la zona de Stuttgart, l'Schloss Solitude. Aquest castell va ser construit, com a edifici de caça i lleure, entre 1763 i 1769 per al duc Carl-Eugen de Würtemberg.
El castell, d'estil Rococó, va ser construit sota unes mesures econòmiques gens favorables per al duc Carl Eugen, que es va veure obligat a anar a viure de Stuttgart a Ludwigsburg. Cap al 1770 s'hi va establir l'escola que portava el mateix nom del duc, i que serviria per formar l'elit del moment. Més tard serviria com a escola militar. El seu estudiant més predilecte va ser l'escriptor Friedrich Schiller. Durant el s.XX va ser bombardejat i remodelat amb diferent "frescos" pintats a les cúpules interiors.
A diferència de la ciutat, els voltants del castell estaven tots nevats, i la temperatura era més elevada que a les valls fondes. Un dels atractius de visitar aquest indret està en el fet de poder passejar pel seu enorme jardí, que evidentment estava cobert de neu. 

Trobareu més info a http://en.wikipedia.org/wiki/Castle_Solitude





Salut
pep

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada