Pàgines

8 de juny 2012

NOCTURNA LA SELVA - ALCOVER - VALLS

en Xavi fent de les seves, quin crack!
Ahir per la tarda vaig a buscar la bici i m'inviten a sopar. Abans però s'havia de suar la cansalada, anavem a fer una nocturna però com si fos de dia, ja ja ja (vaig pensar)...! Vaig en furgoneta fins la Selva del Camp i agafo la bici i la llum en direcció Alcover i Valls per carretera a "tot drap" amb una mitja de 27 km/h. Arribo al  Portal Nou a les 20.35h amb les cuixes que em bullen. Allí em trobo amb 5 màquines de fer quilòmetres: l'Eloi, el Josep Mª, Francesc, Tobal i Xavi. Agafem el camí del torrent del Puig en direcció a Vallmoll fins que trobem les obres de l'autovía que estan construint (com si anessim sobrats de "pasta") entre Tarragona i Montblanc, tot amb plat gran, és clar. D'allí sortim al damunt de la Masó, des d'on agafem el camí del Milà. Abans d'arribar-hi ens decantem a l'esquerra per empalmar amb el camí dels Quints fins Alcover. Continuem amb el plat gran...
Mas Roig
Des d'Alcover pugem a l'urbanització de la Burquera per trobar la pujada als masos Roig i Barberà fins a petar a la carretera de l'Albiol. Feia molt temps que no pujava per allà, quants records... ara ja sí que porto el plat petit, bufff. Continuem carretera amunt fins a trobar l'antic GR-65. Ja fa una estoneta que anem amb els llums enjegats i la baixada fa una mica de respecte, així que extremo precaucions mentre la tropa de "jabalinots" es tira muntanya avall. Anem vorejant pel camí del tossal de les Forques fins a trobar l'entrada del senderó que ens portarà a la carretera de Vilaplana. Deu ni do quanta pedreta suelta. Jo baixo com puc, entre que no hi veig massa bé i que no em conec el terreny baixo amb un peu fora de la cala per si les mosques.
En total acabo fent uns 42 km i 650 m + amb 2 hores 40 minuts. Arribem a casa el Xavi on ens espera un sopar de luxe. Quina currada noies! Abans però en Xavi i jo ens remullem a la piscina més "chic" que he vist mai. Només em queda agraïr la confiança dels qui em van invitar tot i savent que jo no tenia la seva rapidesa, però com jo sempre dic "arribar, arribo". També vaig conèixer 3 personatges nous amb qui espero compartir moltes més estones d'aquestes acabant a taula amb un bon àpat. Merci nois i noies!!!
Mas de Barberà

Camí dels Quints cap Alcover


pujant cap al Milà







autovia Tarragona - Montblanc



Salut
pep

1 comentari:

  1. Pep com sempre una molt bona crònica, ha i ha estat un plaer tornar-te a veure, la teva companyia sempre ès bona. Fins la pròxima!!!!

    ResponElimina