Pàgines

27 de juny 2011

BTT PEL SE DEL MONTSANT - PRIORAT

Eduard a la Vilella Baixa
Em llevo aviadet, a les 6.30h. He quedat amb l'Eduard a la Vilella Baixa amb la intenció d'anar a repassar algunes pistes i senderons per aquesta vessant del massís del Montsant. 
Comencem pujant per carretera fins la Vilella Alta, i fins al coll de la Creu, amb una rampa asfaltada del 18%. Arribem a Escaladei havent creuat la serra de la Creu Alta, que separa Poboleda del massís del Montsant. Fem un tomet pel poble, que sempre se la mereix, i continuem en direcció a la Cartoixa, on sempre hi molesta la grua que ja fa segles que s'ha instal.lat allí per a les reformes. 
collet dels Horts


Continuem per l'esquerra en direcció al collet dels Horts. Abans però fem una visita a l'ermita de la Pietat, on ens sorprèn la seva situació ombrívola. El dia ha començat amb una lleugera boirina de calor que desapareix quan arribem al collet dels Horts. La vista ja comença a ser esplèndida, i el cel d'un blau intens ho acaba d'arrodonir tot plegat.
camí empedrat al pont de Cavaloca
barraca del Creuetes
Continuem cap al mas de Forçans i abans d'arribar al collet del pla del Bisbe decantem cap a l'esquerra fins al mas Déu i el coll de la Guixera, des d'on baixem cap a la barraca del Creuetes, i ja per senderó empedrat fins a trobar l'indicador que ens portarà al pont de Cavaloca. 
D'aquí tornem enrera fins a la bifurcació i continuem en direcció a la Vilella Baixa, encara per senderó.

baixant cap a la Vilella Baixa des del pont de Cavaloca
Una passada!!! Un total de 25 km i 800 m de desnivell +.
En acabar parem a fer una cerveseta i unes patates amb olivetes per continuar parlant de la pròxima sortida, que ja esperem amb candeletes...Salut
pep

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada