Pàgines

26 de març 2011

PRIORAT EN BTT - Gratallops - Vilelles - la Figuera - Lloar


arribant al poble de la Figuera // baixant cap a la Vilella Alta

Aquest matí truco al David: "com anem de boira per Gratallops...?". Em contesta: "cap problema!!". Som-hi doncs. Sortim de Gratallops sobre les 9h i enfilem cap a l'ermita de la Consolació. Anem amb pantaló curt i manguitos, la temperatura és genial per pedalar. Faig fotos noves a l'ermita i continuem pel senderó arreglat en direcció a la Vilella Alta. Pel camí trobarem múltiples indicadors, inclús sembla que sobressin i els haguessin posats tots en aquest tram... De la Vilella Alta a la Baixa anem per carretera. Entrem pel carrer del Riu fins arribar al pont de pedra i agafem direcció al toll de la Palanca. Abans però pugem de nou a la carretera per agafar direcció Cabacés.


ermita de la Consolació de Gratallops // vista d'ocell des del coll del Guixar a la Figuera

Uns km més endevant agafem la pista asfaltada a l'esquerra per enfilar la dura ascenció pel GR a la Figuera. Hem pujat 350 m + amb 5 km, deu nido, sort que hi ha descansos pel mig ...
Vistes espectaculars a la Figuera, es veu gairebé tot lo món...!!! Continuem cap al coll del Guixar i baixem ja cap al Lloar, on arribarem després de baixar un dels senderons més bonics de tota la contrada: el senderó de les Bassetes. Al Lloar parem a fer un mos i continuem carretera avall i agafant pista a l'esquerra. Ens decalcem per creuar el riu i pugem de nou fins arribar al cementiri de Gratallops. Jornada perfecte!!!


senderó de les Bassetes

creuant el riu Siurana entre el Lloar i Gratallops // arribant a l'ermita de la Consolació

Aquest cop no hi ha track, ja sabeu que primer ha de sortir la guia...!! :-)
salut
pep

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada