Pàgines

10 de nov. 2008

BTT per Poblet


Diumenge 9-11-08 ens reunim uns quants amics de la BTT al casal Espluguí per fer una sortideta per les muntanyes de Poblet que ha organitzat el Pep de btttarragona.com. Així doncs enfilem la pista de la Pena amunt, continuem pel senderó de la Matarucs per tornar a enllaçar amb la pista novament, on continuem direcció la Pena. Una mica més envant tornem a agafar el senderó, més tècnic, que ens pujarà fins al mirador de la Pena, des d'on es poden divisar els pics ben nevats del Prineu, aquest cop més primerencs que mai. Continuem per la GR amunt fins a tornar a la pista que ens durà de cop a Rojals, fent una visita primer al mas de l'Arlquí, que cada cop està més bonic.

arribant al monestir de Poblet

Jordi i Pep Riba a la pista forestal de la Pena a la tardor

Jordi en l'últim tram del senderó Matarucs

A Rojals els companys es queden a esmozar a la Socarrimada, jo però, que a les 12:30 he de ser a casa decideixo baixar cap a Vilaverd. agafo la carretera de Montblanc i just al primer revolt hi ha un pal indicador que marca el PR que no deixaré ja fins arribar a Vilaverd, i que serà una grata sorpresa per acabar el matí, alternant pista i senderó, passant pel barranc de la Variella, la serra de Jan i la Cogorulla del mas d'en Just. Això sí, s'ha de caminar uns 10 minuts perquè hi ha un troç que el senderó que s'empina de mala manera abans d'arribar a la Serra de l'ermita de Vilaverd. De Vilaverd cap a la Riba per la carretera antiga, fins a Picamoixons per la N-240, i d'aquí a Alcover per la carretera que porta a l'urbanització Serradalt i Alcover per camí asfaltat.


Charlie pujant el senderó del mirador

Jaume arribant al mirador de la Pena

Pep arribant a la pista de rojals pel GR

barranc de la Variella i serra de Jan

Total 37 km i uns 1150 m + i uns 1300 m -. Un plaer, com sempre, haver conegut gent nova de btttarragona.com, el Jaume, el Jordi i el Victor (pistolitas)...
salut
pep

1 comentari:

  1. great hobby guys.
    looks like fun & refreshing.
    i love cycling too, but in my area there are no place like yours :(

    ResponElimina