Pàgines

3 de nov. 2008

BTT pel Turbón


sortint de la cabana Margalida cap al coll de la Múria

Bones amics btteros,
el diumenge 26 d'octubre vam aprofitar amb l'Iván (punki) i mon germà Edu, que ja es trobava a Benasque, per seguir un recorregut que he marcat per fer el tomb al massís del Turbón. El dia va ser perfecte però ens va faltar una mica de temps, un bon esmorzar, una punxada de roda i una caiguda desafortunada van fer que no poguessim assolir el tomb sencer, però en vam tenir prou per comprovar que la zona és fantàstica per a passar un dia de tardor. Això sí, s'ha de caminar en 2 o 3 ocasions per senderons de pujada i algun tramet curt de baixada.

pista de tardor de Llert a la cabana Margalida

Edu baixant la tartera de st Agustín

coll de la Múria

Del poblet de Llert, a uns 5 minuts de Campo, es puja cap a la cabana de la Margalida per pista ample en excel.lent estat. D'aquí fins al coll de la Múria pujarem per un senderó preciós però haurem de caminar en l'últim tram. Del coll baixem segunt les marques de PR fins a la pista de Selvaplana per enllaçar amb el PR que puja cap a l'ermita de las Aras i el coll del mateix nom. D'aquí a st.Feliu de Veri tenim una baixada per senderó increïble. Després seguirem per carretera fins a Llert o bé podem agafar el PR que s'agafa a Serrate i fa cap a 1 km abans d'arribar a Llert.
Us poso algunes fotos. L'any vinent, cap a la primavera, o potser si el temps canvia en les properes setmanes igual ens tornem a animar. Ja avisaré per si algú es vol apuntar. El viatge és d'unes 2h des d'Alcover fins a Campo.

Edu baixant cap a Llert pel PR

Iván baixant del coll de la Múria

Edu pujant al coll de la Múria

tardor al massís del Turbón

sortint de la cabana de Margalida

Salut i pedals
Pep

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada