Pàgines

9 d’oct. 2013

EL BALCÓ DE TARRAGONA

Quedo amb en Tomás per sortir un parell d'horetes ahir a la tarda. Vaig cap a Tarragona i ens trobem al Serrallo. Continuem en direcció a la platja del Miracle i anem a buscar la via de l'Imperi Romà per anar a parar a la N-420 en direcció a Altafulla. El trànsit és fluït però no molesta massa gràcies a l'autovia que es va fer fa uns anys... Seguim en direcció Torredembarra fins a la rotonda que hi ha a la sortida del poble, on agafem la carretera T-211 cap a la Pobla de Montornès. Passem el poble, completament rodejat per multitud d'urbanitzacions i continuem en direcció a la Nou de Gaià. Gran sorpresa al passar per aquest tram de carretera per primera vegada i esbrinar que hi ha el poblet abandonat de Rubials, en un indret petit però acollidor.
Arribem a la Nou i girem a l'esquerra per arribar-nos a la Riera per la T-202, on ens hi plantem en pocs minuts. Continuem per la T-203 cap al Catllar i fins a la rotonda de l'urbanització Bonaigua. Aquí girem a la dreta per la mateixa carretera fins a la rotonda que porta a la Secuita, on continuem en direcció a Tarragona, deixant enrera els Pallaresos. Passat aquesta població en Tomás em té preparada una sorpresa que es convertirà en la cirereta de la sortida d'ahir. Agafem un trencall a l'esquerra, al km 3 de la T-2031, i ens endinssem en una zona de bosc on hi ha vàries cases. Més endevant parada obligatòria per albirar una visió supèrva dels boscos de Tarragona i l'Arranassada, la Llarga, la Móra, Altafulla i Torredembarra... Genial. Continuem per la pista asfaltada i fem cap a la pista del Loreto, des d'on baixem ja cap a l'Arrabassada, per vorejar novament cap al Miracle i el Serrallo.
En general una sortida curta però intensa, 53 km amb poc desnivell per gaudir de l'entorn de Tarragona. Bravo!! La volta no podia acabar d'altra manera que amb un bany de tardor a l'Arrabassada i una cerveseta al txiringuito... Fantàstic!!








Salut
pep

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada