Pàgines

20 de febr. 2013

MAX-EYTH SEE

Aquest matí m'han deixat una "oldie" d'estil holandès que tenia les rodes sense aire, així que a falta d'Orbea he anat cap a la botiga de bicis més propera per fer servir la mànega que hi ha a l'exterior de totes les botigues de bicicletes d'Alemanya per fer-la servir gratuïtament. 
He començat el tomet sense saber massa bé per on tirar, així que he començat anant direcció al centre per creuar el Schlössgarten fins arribar a Bad Canstatt. D'allí ja podia agafar el carril bici que recórre el riu Neckar. Fent quilòmetres he vist que hi havia un llac a la mateixa alçada del riu, així que cap allí anem... 
Un cop s'entra a la zona fluvial el paisatge canvia radicalment i tot es converteix en un mar de vinyes de varietats diferents però pertanyents a la denominació d'origen Würtemberg. És molt curiós com aprofiten les pendents de la muntanya per plantar-hi vinya, molt similar al Priorat, salvant les diferències és clar. Les pendents estan preparades amb uns containers que fan pujar i baixar per traslladar els raïm quan hi ha collita.
AL llac hi trobarem alguns Biergarten per si volem agafar forces...
He anat fins al llac per el marge dret del riu i he tornat pel costat esquerra, visitant la població de Münster, on les cases surten com a bolets...
La tornada no ha estat tan regada pel solet que feia a mig matí, però amb els pocs desnivells que hi ha a la zona vas fent amb una "oldie" de 3 marxes fins a arribar de nou al Schlössgarten, creuar-lo sencer i arribar al centre per dirigir-me al punt de sortida a Senefelderstrasse.
Una bonica passejada amb bicicleta de manera tranquil.la pel costat d'un dels rius importants del país. Ideal per passar un matí assolellat o passejar-hi amb canalla.


Salut
pep

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada