Pàgines

11 de des. 2012

LES ORDES I L'ALBÀ

Feia dies que no sortiem amb en Tomás. Així doncs, com la majoria de sortides que realitzem per l'Alt Camp amb la bici de carretera, quedem a la rotonda de Nulles. D'Alcover a Nulles hi arribo en 35 minuts, bastant a fondo... feia tard, je je. Continuem cap a les 4 carreteres, Vilarodona i el Pont d'Armentera. Llavors en Tomás diu: "Has pujat mai a les Ordes?", jo li responc "doncs no, xec". Així que deixem la carretera que puja cap a Querol i enfilem per la carretereta que arranca a la dreta en direcció a Les Ordes. La pujada no és dura, però són 4 km que es fan notar si anem valents. La nostra sorpresa arriba quan, de cop i volta, la carretera queda tallada per una porta de ferro, unes cadenes i unes càmeres de vigilància... Resulta que les Ordes s'ha convertit en un hotel particular, és a dir que no hi ha poble, que és el què nosaltres ens pensavem.
Baixem rapidet amb una fresqueta que feia pujar el buf a l'alçada del nas cap al Pont i Sants Creus. Aquí agafem el vial d'Aiguamúrcia i decantem a l'esquerra en direcció a l'Albà. La pujada no és dura i el paisatge ens farà passar l'estona força ràpid. També són uns 4 km de pujada moderada, passant per les Destres i Masbarrat. Una zona boscosa molt bonica als peus gairebé del Montmell.
Girem cua i tornem cap a les 4 carreteres i Bràfim, on agafem el camí asfaltat de Puigpelat, des d'on anem en direcció Valls, Vallmoll i la Masó, on ens despedim. Ell continuarà cap a Tarragona i jo cap al Milà i Alcover, després de patir "rampes" a les cuixes repetidament, i obligant-me a fer una aturada per recuperar la musculatura. Feia molt temps que no patia unes "rampes" tan dures.







Salut
pep

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada