Pàgines

22 de juny 2010

PRESENTACIÓ DEL CONGRÉS "CYCLE AND WALKING"


Ahir, dilluns 21 de juny de 2010, es va fer la presentació oficial del congrés de turisme Cycle and Walking Costa Brava al Teatre de Palafrugell. L'acta va contar amb la presència de les autoritats que donen suport a aquesta idea, en Sergi Sabrià, alcalde de Palafrugell, en Joan Loureiro, regidor de promoció econòmica de Begur, i en Xavier Corominas, director i organitzador del congrés, i que repeteix edició després de l'éxit que va tenir l'any passat.
El programa consta de 2 parts ben diferenciades: una de cicloturisme i una de caminar, i conta amb la presència de personalitats destacades dintre de cada modalitat, com ara Dominique Lamouller, president de la Federació Francesa de Cicloturisme; Joëlle Sévigny, directora de Vélo Québec; Jean-Louis Bourdeau, organitzador de la prova "La Grande Marmotte"; Jaume Font, Subdirector General de Programación Turística de la Generalitat de Catalunya; Josep Maria Peixó, vice-president de la FEEC i David Beltrán, president de la Federación Andaluza de Montañismo.

En aquesta nova edició trobem la novetat del 1º festival de cinema d'aventura i cicloturisme, que preten ser un referent audio-visual en el món de la bicicleta. Per acabar es celebrarà el dia europeu de les vies verdes i el diumenge tindrà lloc la 2ª edició de la marxa Volta a les Gavarres, una volta ciclo-esportiva que intenta fer-se un lloc en el calendari anual de la Federació Ciclista de Catalunya.
Tot això i més ho trobareu durant els dies 6, 7, 8, 9 i 10 d'octubre.
Podeu trobar més info a: www.cycleandwalking.org

Salut
pep

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada