Pàgines

25 de nov. 2009

VOLTA A MONTSERRAT



Dissabte, 21 de desembre, sembla que el temps ja comença a ser el què toca. A les 7.30h hi ha una boira que refreda el cos. El Punki s'ha adormit però tot i així arribem a Collbató a les 9.10h. Allí ens esperen el Pito, el Manel i el Paco, uns amics de Badalona. La proposta és realitzar la volta al massís de Montserrat, però la boira continua fent la guitza, Tot i així decidim tirar endevant i donar-li la oportunitat d'escampar "la boira".
Comencem de Collbató a Monistrol per carretera fins al funicular i després agafant un camí que voreja el Llobregat fins arribar a la sortida del poble. D'aquí continuem pel torrent del Rossinyol fins a la Calzina per un PR. Girem a l'esquerra per asfaltat en pujada fins a trobar a la dreta un camí de carro amb un pal indicador. Aquí la boira ja comença a mullar ... Arribem al fons d'una barrancada seguint les marques de GR que porten fins a st Jaume de Castellbell. Arribem a una pista, continuem encara pel GR-4 fins a una urbanització. Aquí seguirem el GR durant uns metres fins a trobar un pal que ens indica l'ermita de st.Esteve de Marganell. Ens hi arribem i continuem cap al poble del mateix nom. Quina zona més bonica i això que estem envoltats de boira ...
De Marganell continuem per una pista marcada per un GR i que ens ha de dur fins gairebé al coll de can Massana, però la nostra sorpresa arriba quan el camí de carro queda totalment tallat per la vegetació, amb la qual cosa hem de tornar enrera fins al poble i continuar per la carretera fins al coll. Quina guitza, al menys comença a sortir el sol!! Un cop al coll continuem pel camí del Bruc per seguir cap a can Jorba, la Vinya Nova i de nou a Collbató.
Quina volta més fantàstica, tret del tram de carretera. Hi haurem de tornar quan el temps ens doni una treva ...





salut
pep

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada