Pàgines

21 d’abr. 2009

A cavall entre l'Alt Camp i la Conca ...


rodant pel Puig d'en Marc. Al fons les guixeres i Miramar

El passat dissabte 18 d'abril ens trobem a les 8 a l'església un grupet de 9 btteros del CCA. La idea és saltar a la Conca per la Riba i tornar-hi pel coll de l'Illa.
Així doncs sortim en direcció al km4 de la carretera de Montral per enfilar pista amunt fins a la cruïlla del mas la Torre. Girem a la dreta en direcció al Puig d'en Marc i baixem fins al mas de Ferrer. Continuem vorejant el puig per un senderó que, a mitja alçada, ens durà de dret a la Riba.
Un cop allí aprofitem per fer el circuit de descens pels carrers del poble. Continuem cap a Vilaverd i anem a trobar el GR-7 que abandonarem uns metres més envant per enfilar la pujada cap a Lilla.

Titi al sender del Puig d'en Marc

Òscar a la pista del mas de Ferrer
Des d'aqui enfilem la suau pujada cap al coll Vell de Lilla, però uns metres abans d'arribar-hi girem a l'esquerra per remuntar fins a l'hotel de la carretera. Ens trobem 3 companys que fan descens i ens inviten a baixar amb ells per uns senderons que no coneixem i que són força factibles, tot i així hi ha algun tram que és millor no probar-lo ... :-)
Ens despedim d'ells a Fontscaldes on agafem direcció Picamoixons, Serradalt i de nou Alcover.
Un tomet molt maco, sobretot si el dia és clar, amb unes vistes impressionants de les Guixeres, el Portell del Bou, la Conca de Barberà i l'Alt Camp.
Us deixo amb alguna fotografia.

arribant a Lilla

josep mª amb les muntanyes de Prades al fons

pont romà abans d'arribar al coll vell

Juaqui superant un resalt rocós ...


salut
pep

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada