Pàgines

14 de març 2008

Espluga - Lleida en BTT


12 de març 2008
Doncs sí senyor, abans d'ahir els 4 Peps que ens trobavem a l'Espluga de Francolí feiem el nostre rècord personal de km damunt la BTT. Vam sortir de l'Espluga a les 8.50 i hi tornavem a arribar sobre les 19.30, després de realitzar 138 km en 8 hores i 40 min. Adjunto comentaris del Pep Cabestany i la seva web :

"Aquesta ruta neix en un moment d'aquells "d'ofuscació" en el que ens engresquem comodament asentats i ningú es tira endarrera... i dit i fet, el dilluns nit ho decidim i dimecres a les 9 ja estàvem pedalant. Crec que va ser un récord personal pels 4 participants ja que (em sembla) cap de nosaltres havia fet anteriorment 138 quilòmetres de btt, amb unes dades com 8 hores i 40 minuts pedalant, 1760 metres de desnivell acumulat (sort que només és una pendent mintjana del 2,74%) peró amb altres dades difícils de quantificar...un vent constant de cara que ens va dificultar l'anada a Lleida (peró ens va ajudar a la tornada), una ruta excel·lent...auitènticament rodadora, sense carreteres (llevat d'algun tram per pistes agrícoles asfaltades)"

Us poso algunes imatges i els links on trobareu més fotos de la sortida ... Realment increible !!
foto grup a l'ermita dels Torrents a Vimbodí
foto grup a les coves del moro al Cogul
foto grup a la plaça major d'Aspa
aprofitant el rebuf degut a la ventada
Camp d'aviació de Lleida, es pot veure el fort vent que feia ...

pedalant al costat del canal de Lleida a Balaguer

foto grup a la Paeria de Lleida abans de dinar
Picardia travessant el canal de Balaguer
rodant pel canal de camí a Juneda
museu privat de cotxes antics dels Omellons
font Juliana abans d'arribar a Fulleda

1 comentari:

  1. Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Smartphone, I hope you enjoy. The address is http://smartphone-brasil.blogspot.com. A hug.

    ResponElimina