Pàgines

2 de març 2013

STUTTGART - ESSLINGEN

Aquest migdia ha sortit el solet, o sigui que he reprès la sortideta que vaig fer fa uns dies enrera enmig d'una nevada impressionant.
He sortit del castell de Stuttgart, recorregut el seu parc fins al pont del Neckar, on he agafat direcció Untertürkheim, Obertürkheim i Esslingen., vorejant tota l'estona les vinyes de la denominació BadenWürtemberg. He seguit tota l'estona per la vora del riu seguint les indicacions de color blanc i verd típiques alemanyes fins arribar a la torre Pliensauturm, una de les torres que donava entrada a la població d'Esslingen en l'época medieval.
D'allí he girat cap a l'esquerra per tornar per l'altre costat del riu Neckar, agafant direcció Hedelfingen, on he tornat a creuar el Neckar per arribar a Untertürkheim. D'aquí, i després d'una breu visita al poble, he tornat a creuar el riu cap a Wangen i he agafat direcció Stuttgart Ost pel marge esquerra del riu, tot per carril bici fins arribar de nou al Schlössgarten. Des d'on he tornat a la plaça del castell.
Aquesta tarda hi havia una gentada de por al carrer, entre que erem dissabte i que havia sortit el sol.... aquí tenim la fòrmula...



















Salut
pep

1 comentari:

  1. Nice pictures and places. I love your bike (I guess it's some kind version of MTB :D). Best regards from Poland!

    ResponElimina