Pàgines

26 de febr. 2013

STUTTGART OST

Aquest matí no ha estat un dia brillant, sinó tapadot com els últims dies. De totes maneres he agafat la "oldie" holandesa i he anat a buscar el Nekar en direcció sud, passant pel barri de Stökach i anant en direcció Bad Cannstadtt fins al pont que creua el riu. A partir d'allí ja es troben indicadors de bicicleta. Jo he agafat el què porta cap a Untertürkheim i Esslingen, un carril bici asfaltadet que va per la mateixa vora del riu, pel seu marge dret fins arribar a Untertürkheim. Abans d'arribar-hi començaven a caure bolves de neu, però quan he volgut agafar direcció Esslingen, pel qual em quedaven 8 km, ha començat a nevar de debò i cada cop amb més intensitat, així que he decidit de girar cua i tornar per Bad Cannstadtt.
Anava ple de neu per damunt el gorro, els guants i la jaqueta, i a sobre anava amb texans, que són més freds que... De Bad Cannstadtt he girat cap al Schlössgarten, Schlössplatz i amunt cap a Senefelderstrasse.
Una volta que tornaré a fer quan hi hagi una mica de sol o no nevi ni plogui. La sensació de fred és alta però les mans i peus es van escalfant a mesura que vas pedalant, i això que tot és pla... La veritat és que tots els estanys estan gelats i els ànecs s'hi ajeuen tan tranquilament. No he pogut fer massa fotos perquè treure la mà del guant i manipular el mòbil era una mica com un suplici i risc de quedar "tieso"... je je je

















Salut
pep

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada