Pàgines

7 de febr. 2013

DESPEDIDA PEL BAIX CAMP

Diumenge passat quedem amb en Portu i en Xavi per fer una mica de despedida amb la bici de carretera. L'excusa va ser anar a esmorzar a algun lloc de platja. Sortiem d'Alcover en direcció a la Selva, Almoster, Castellvell i Reus. Cambrils havia agafat força com a destinació culinària per esmorzar, així que vam continuar en direcció a Vinyols i els Arcs, i ja recte avall cap a Cambrils.Un cop allí, i amb una mica de vent que molestava en alguns trams, els nostres estòmacs encara es veien bé per aguantar fins a la Pineda, i com que a Cambrils estava tot bastant "txapat" vam agafar el carril bici i ens vam arribar primer a Salou, on vam coincidir amb una trobada de moto-vespes antigues, i després al cap de Salou i la Pineda, per les passarel.les de fusta que voregen la costa. Genial!!
Arribàvem a la Pineda pel passeig costaner fins a trobar un bar. Unes llesques de pà amb formatge i tonyina i un bon "xampú" ens van revifar i ens van fer oblidar el vent que ens esperava de tornada. Així doncs sortiem de la Pineda cap a Vila-seca, i d'aquí cap a Reus per la carretera de Bellisens. Un cop a Reus anàvem a buscar el lateral de l'autovia, el camí de Ferrovellers fins a la Selva, i ja fins a Alcover per la carretera antiga.
En definitiva uns 80 km amb la millor companyia, llàstima que va ser tot tan improvisat que no no es va poder apuntar més gent, però hagués estat bé fer una despedida multitudinària. Bé, quan torni a baixar per Alcover ja en muntarem una altra a veure què.... ara que tots estan entrenant a tope, je je...!!
Merci per la companyia companys!!!







Salut
pep

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada