Pàgines

29 de gen. 2013

ALT CAMP I BAIX CAMP EN BICI

arribant a Vilabella des de Renau
Aquest matí prometia bonansa, sobretot perquè el vent, per fi, ha donat una treva per poder disfrutar de la bici. Quedo amb en Marc a les 9.30h. Sortim d'Alcover en direcció Valls, la Masó i Vallmoll, des d'on anirem a buscar la carretera de la Secuita. d'aquí anem fins a la rotonda on agafarem direcció a Nulles. Abans d'arribar-hi, però, girem a la dreta cap a Renau i Vilabella, des d'on continuem fins a Puigpelat i Valls. Seguim cap a Picamoixons i girem a l'esquerra cap al pont de Goi, des d'on arribarem a Alcover per Serradalt.
Ens despedim amb el Marc i continuo sol cap a la Selva del Camp, amb sensacions bones però sense forçar massa, on paro a fer uns crosanets de xocolata per reparar forces.
Segueixo cap a Almoster, Castellvell i Reus, des d'on vaig a buscar la carretera del Morell. D'aquí cap a Vilallonga i, novamennt a Alcover, fent un tomet de 83 km en unes 3 hores i mitja. La temperatura era envejable, rondant els 14º tota l'estona. Avui probava els escarpins que vaig firar al Masvi d'Alcover, que tot i no ser un dia de fred han anat a la perfecció.


arribant al pont de Goi




Salut
pep

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada