Pàgines

11 de gen. 2013

TARRAGONÈS I BAIX CAMP EN BICICLETA

Ja feia dies que no feia cas a l'Orbea de carretera, i aprofitant una trucada d'en Tomàs surto d'Alcover sobre les 8.45h en direcció a la Selva del Camp, Constantí i Tarragona. Puntual com sempre, en Tomàs m'espera devant la Tabacalera. El matí és prou fresquet, 5ºC, però el solet que ja fa una hora que brilla es deixa notar.
Agafem direcció Salou per la C-31. Des d'allí continuem en direcció a Cambrils per la C-14 i més endevant pels carrers laterals de les urbanitzacions d'entrada al poble.
De Cambrils ens dirigim cap a Montbrió per la T-312 amb un vent en contra que ens obliga a posar el plat petit, com si estiguessim fent un port de muntanya. Caram quin desgast!!! Abans d'entrar a Montrbió girem a l'esquerra en direcció a Montroig del Camp, just abans d'arribar-hi, però, girem a la dreta per la carretereta T-321 que ens portarà a Vilanova d'Escornalbou passant pel llogarret de l'Arboçet. Aquí el vent ja no es nota tant i es roda molt més alegre.
De Vilanova agafem la carretereta veïnal cap a Riudecanyes, on parem al bar a fer un tallat i unes galetes de xocolata. Jo ja començo a notar les cames i no vull abusar. Porto ja uns 60 km i encara he d'arribar a casa. De Riudecanyes continuem cap a Montbrió i Riudoms per la T-310. D'aquí ja fins a Reus, des d'on anem a buscar la carretera del Morell. Aquí ens despedim fins a una nova aventura. Jo continuo per la carretera de Valls per agafar el camí lateral de Ferrovellers fins a la Selva, des d'on continuo fins Alcover per l'antiga C-14.
En total uns 91 km en 4 hores per una varietat de carreteres entre el Tarragonès i el Baix Camp, i amb unes bones vistes de la Costa Daurada des de la part de Riudecanyes i Vilanova d'Escornalbou. Bon tomet per un matí d'hivern assolellat.













Salut
pep

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada