Pàgines

23 de febr. 2013

BAD URACH

Ahir, aprofitant que encara feia una mica de solet i que el fred encara es portava prou bé, vam voler fer una aproximació a la regió dels Schwäbisher Alpen, la carena muntanyosa situada entre Stuttgart i Ulm, a la dreta de la Selva Negra, i que separa el curs dels rius Neckar i Danuvi. El destí triat a l'atzar era la població de Bad Urach, al cor mateix d'aquestes muntanyes protegides per la UNESCO.
El viatge en tren dura una hora des de Stuttgart, fent parada i canviant de tren a Metzingen. El sol tímid que havíem deixat a les afores de la ciutat va començar a canviar a mesura que ens anàvem apropant a la serralada alpina, i el paisatge s'anava convertint en un mantell blanc amb nevada inclosa. La arribada a Bad Urach la vam fer  envoltats de vent i neu, cosa que no va facilitar massa el fet de poder fer alguna excursió per la zona, com per exemple la visita al seu conegut salt d'aigua, que segurament deu estar ben gelat.
Al final vam acabar fent una visita al poblet que bé mereix la pena, ben cuidat i de caire medieval, Bad Urach es converteix en un destí molt sol.licitat pels amants de les caminades, les rutes amb bicicleta o l'estada a les seves termes (d'aquí el seu nom).
















































Salut
pep

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada