Pàgines

19 de març 2013

VOLTA AL PANTÀ DEL CATLLAR

Dissabte matí ens trobem amb en Xavi i en Portu per fer uns km amb la bici. Sortim cap a Vilallonga en baixada i continuem cap al Rourell, la Masó i Vallmoll, des d'on arrancarem la curta pujadeta cap a la Secuita. El temps encara aguanta prou bé i no fa massa vent però la temperatura és fresqueta. Sortim de la Secuita i girem a la dreta en direcció al Catllar, on arribem per un tram de carretera bonica amb força revolts. Anem a fer una curta visita al seu castell i creuem els carrers fins a petar a la carretera de la Riera de Gaià. 
Sortim d'aquesta població del Tarragonès amb l'estòmac a punt per repostar forces, però abans ens arribem a la Nou de Gaià, on continuem encara una mica més fins a Salomó, passant per un portet curt però amb uns revolts genials. Aquí sí decidim fer una paradeta per esmorzar, i on ens trobem cartells de la marxa cicloturista Brevet, que passa per una part d'aquest recorregut que estem nosaltres però en direcció contrària. Acabem de carregar piles i continuem en direcció a Montferri, on també fem una paradeta a l'ermita de la mare de Déu de Montserrat.
Baixem cap al riu on hem de creuar el riu Gaià per una passarel.la de fusta i encarar la dura rampa per la pista asfaltada que ens portarà a Bràfim, des d'on ja ens dirigim a Puigpelat i Valls sense gairebé trànsit. De Valls agafem velocitat per la carretera que en condueix a Alcover ja amb molt més trànsit que abans.
Una volta que personalment m'agrada fer, ja que les carreteres de la zona del Gaià em semblen genials, estretes, sense gairebé trànsit i amb un asfalt i un relleu perfecte.


















Salut
pep

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada