Pàgines

15 de jul. 2012

ENTRE L'ALT CAMP I L'ALT PENEDÈS

endevineu on són les cireres...?
Divendres matí. Fa un parell de dies que he tornat de França de fer la Via Tolosana (Arles-Jaca pel camí de Santiago). Truco a l'Eloi, fa dies que no ens veiem i ens hem de posar al dia. Fa un temps una mica remogut, ha plogut durant la nit però el matí sembla que aguanta. Tot i així la humitat és molt elevada.
pujant a Bonany
Quedem per sortir amb les "flaquis". Ens trobem a mig camí entre Alcover i el Milà. Girem cua i anem fins a Valls i Puigpelat. Aquí l'Eloi m'ensenya una pista asfaltada que enllaça amb la pista d'Alió a Bràfim. Girem cap a les 4 carreteres i Vilarodona. Pugem cap a can Ferrer de la Cogullada fins al coll i la vall de St Marc, on parem a fer unes cireres (les de la cara N estan de vici). D'aquí baixem cap a Aiguaviva i el Pla de Manlleu, on parem a fer uns "xampús" amanits amb unes olivetes de la casa.
Continuem cap als Ranxos de Bonany i pugem la Torreta, des d'on ens llencem cap a les Pobles, on parem a fer una sucada de closca, i Santes Creus. Continuem cap a Aiguamúrcia, les 4 carreteres, Puigpelat i Valls, des d'on agafem la pista asfaltada a Vallmoll i la Masó.
castell de Vilarodona
A la Masó ens despedim fins a la propera: carretera, muntanya, unes birres, tan li fa, l'amistat ho val tot plegat, oi?
Merci Eloi per la companyonia i la lliçó que m'has donat de com s'ha d'anar damunt la bici de carretera. Quina classe paio!!!
En total 102 km en unes 4 hores i mitja. Deu ni do per mi... buá, arribo a casa amb les cuixes com a pernils de jabugo. Per la tarda descans ben merescut.



pujant al coll de st Marc
sucada de closca a
Les Pobles


en bona companyia
























Salut
pep

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada