Pàgines

28 de set. 2010

CONGRÉS CYCLE & WALKING COSTA BRAVA


La setmana vinent, dies 7, 8, 9 i 10, es celebra la segona edició del congrés CYCLE & WALKING COSTA BRAVA a Palafrugell i Begur. Aquesta vegada, a part de parlar i debatre sobre els incovenients i coses a millorar del cicloturisme també s'ha introduït el caminar com a protagonista de la història. Es parlarà sobretot de com la salut i l'esport van agafats de la mà i ajuden a reduir molts nombres de malalties que s'han convertit en cròniques dintre la nostra societat, cada cop més sedentaria.
L'obertura del congrès, dimecres 6 d'octubre, anirà a càrrec del dr. Brugada que aprofitarà per parlar-nos precisament dels beneficis que té l'exercici moderat en la nostra vida quotidiana.

Dijous 7 d'octubre, continuaran les ponències sobre cicloturisme a càrrec de Jean-Michel Richefort (Federació Francesa Cicloturisme), Joëlle Sévigny (Vélo-Québec) i Jean Claude Eychenne (Ariegeoise). Abans de dinar es duran a terme 2 tallers: BTT i Rutes moderat per Francesc Pellicer, i Turisme en bicicleta moderat per Pep Ulldemolins. Per la tarda hi hauran 2 sortides, una a peu i una altra en bici per la comarca.

Divendres 8 d'octubre, es celebraran ponències sobre caminar a càrrec de Jaume Font (Programación Turística de la Generalitat de Catalunya), Josep Maria Peixó (FEEC) i Ester Sabadell (alpinista i càmera de muntanya). Abans de dinar tindran lloc els tallers de: rutes i senders a Catalunya moderat per Adriana Ramón, i com activar el turisme a peu moderat per Santiago López Piñeiro.
Per la tarda hi hauran 2 sortides, una a peu i una altra en bici per la comarca. A la nit tindrà lloc la festa Cycle Chic per als ciclistes més fashion.

Dissabte tindrà lloc el primer festival de cicloturisme a l'estat espanyol, el CYCLE TOURING FILM FESTIVAL. Les películes guanyadores es podran veure al cinema de Begur durant tot el dia, amb un passi al matí i un altre a la tarda.

Diumenge 10 d'octubre per cloure el congrés celebrarem la II Marxa les Gavarres, una marxa cicloesportiva de 120 km i 3000 m de desnivell per la zona de les Gavarres, a cavall entre el Baix Empordà i la Selva.

Us hi esperem a tots, encara que sigui per visitar-nos durant una estona.
Salut
pep

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada