Pàgines

9 d’ag. 2010

En BTT per ses illes. Part 2


Segona sortida en BTT amb la gent de sta Eulària. Trobada devant de KANDANI.
Aquest cop erem 6 i vam acabar 5, però el recorregut va ser més tècnic que el de 2 dies enrera, també amb més desnivell de pujada.
Sortiem en direcció a cala Llonga i als 2 km l'Òscar punxa roda, just a sota ca seua. Ho enllestim en 5 minuts i continuem fins arribar a cala Llonga per una baixada potent amb escales per dintre es poble. Continuem ara ja per un troç del camí dels Voltors fins arribar al Sol d'en Serra, un penyasegat espectacular amb una platjeta a sota mateix, on s'hi està divinament. Cotinuem ara ja en direcció Roca Llisa, on passem a tocar de sa cala Olivera, molt maca també i amb molta roca.
D'aquí pujem un tram de carretera fins arribar a una pista-carrereny que baixa un poc i fa cap a un entramat de camins rurals que finalment ens duen a la carretera de can Fornal, on agafem direcció sta Eulària, novament, i on ens esperava un tall de xindri a ca n'Òscar, que va ser molt d'agraïr ... merci company !!!
Bona sortida, tècnica pels carrerenys de pujada i baixada però tot rodejat de boscos de pi blanc i vistes espectaculars al litoral eivissenc.






Salut
pep

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada