Pàgines

11 de maig 2009

BTT per la Ribera d'Ebre - 2


GR-171, vall de la Torre
Dissabte 9 de maig, sortim d'Alcover amb el Jordi i l'Iván per trobar-nos a Móra d'Ebre amb el David. La idea és anar a realitzar 2 dels recorreguts que sortiran a la guia de la Ribera d'Ebre (probablement al Setembre) i que últimament he modificat.
Així doncs sortim del club nàutic de Mòra per agafar el GR-99 en direcció a Ascó fins a l'encreuament amb la GR-171 que gira amunt pel barranc de Roianos i Perles, passant pel costat del balcó de Ximet i arribant a les ermites de sta Madrona i st Jeroni. D'aquí agafar el camí en pujada cap a l'ermita de sta Magdalena i baixar cap a Valldelladres. Sortim a la N-420 que creuem seguint el GR-171 per la vall de la Torre fins a agafar un camí paralel al barranc del Riu Sec novament fins a Móra, passant pel costat del kàrting.

GR-171 al barranc de Roianos

GR-171, al fons la Picossa

GR-171, al fons la punta Aguilar
Arribem a Móra sobre les 14.00h, mengem un entrepà i després de dinar continuem fins a Móra la Nova, on enganxarem amb el camí del cementiri per anar resseguint el camí del canal del pantà dels Guiamets fins arribar a Darmós. D'aquí novament pel camí del canal fins al mas d'en Pla i la Serra Dalmos, per continuar pel barranc de Pregonelles fins a enllaçar de nou amb el camí del canal, pujar a l'ermita de st Pau i tornar de nou a l'inici del recorregut.
En total uns 72 km i uns 1300 m+.

camí del canal del pantà

senderó abans d'arribar a Móra d'Ebre

PODEU VEURE MÉS FOTOS AQUÍ

1 comentari:

  1. Em podeu facilitar la ruta exacta des de Móra la Nova a la Serra d'Almos? No compto amb plànols de la zona.

    Miquel
    miquelmt@gmail.com

    ResponElimina