Pàgines

23 de març 2009

Capafonts - Capafonts en BTT


Doncs dissabte passat (21/3/09) ens reuniem a Capafonts uns 18 btteros units per la proposta llançada al vol per l'Antoni i el Joan de Cambrils a la web de btttarragona. La idea va ser fer la volta de la cursa de Capafonts. Així doncs sortiem del poble encarant la forta pujada cap a l'ermita de l'Avellera, al costat de Prades, però abans ens dirigiriem direcció al coll del bosc, sota mateix del tossal de la Baltassana. El temps no acompanyava massa, així que les pujades ajudaven a mantenir el cos calent. D'aquí baixavem a ritme frenètic cap a Prades, on arribariem uns 10 minuts més tard.

primeres rampes a la pujada de l'ermita de l'Avellera

pujant cap al coll del Bosc
Passant de llarg i sense fer cigaló, que hagués anat de primera perquè no feia precisament calor, continuàvem pel camí que porta al coll de l'Andreu, des d'on realitzavem la ràpida baixada fins al riu Siurana, passant pels masos de Galzeran, lloc idílic entre molts d'altres d'aquestes contrades.
Un cop al riu i en fila índia, seguiem fins arribar al poblet de la Febró, on parariem a fer un mos i descansar la musculatura. Continuàvem ara ja per la pista que puja fins a trobar el Gr-7 en direcció al coll de l'Agustench i la Mussara. Arribem a l'encreuament de carreteres i agafem ara direcció Montral. Un km més envant agafem el camí de carro que ens porta de dret a la serra del Pou, des d'on trobem unes vistes impressionants del barranc de l'Albiol, els masos de Vilella, Alcover, la vall del Glorieta i fins i tot el mar.

superant obstacles ...

primer senderó abans de Prades

arribant a Prades
Baixem ara, primer per corriol i després per camí pedregós fins a l'Aixàvega. D'aqui continuem cap a Montral per entre camps d'avellaners i conreu fins al camp de futbol. Continuem cap a la carretera de Capafonts. Aquí el grup es separa en 3: el Rochy i l'Òscar decideixen tirar avall cap a Alcover; jo, el Pep C i 3 companys més ens dirigim a Capafonts per carretera degut a problemes d'horari; la resta del grup agafa el PR fins la Cadeneta i baixa fins a Farena per pujar fins a l'ermita de Barrulles, ja a tocar de Capafonts, on els espera un bon àpat.

arribant al GR-7, a l'alçada dels Avencs de la Febró

arribada a Montral, al fons


Per veure més fotografies premeu AQUI
salut
pep

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada