Pàgines

17 de juny 2008

Fem un 3000 !! amb Btttarragona.com



El passat dissabte era un dia molt esperat pels 33 bikers que s'havien inscrit, de manera simbòlica, a aconseguir la proposta que el Pep Cabestany (http://www.btttarragona.com/) havia posat damunt la taula: fer 3000 m de desnivell + sobre la bici per les muntanyes de Prades-Poblet. Aquest ha estat el segon any ja que l'any anterior va ser tot un éxit.
Començaven amb la foto de grup al Casal de l'Espluga per començar a pedalar sobre les 8h.
La primera pujada del dia seria la Pena i Rojals, des d'on baixariem cap a la vall del Brugent per remuntar novament cap a la Bartra i el coll de la Mola. D'aquí i per un senderó força tècnic i trialer, arribariem al barranc de l'Argentada des d'on baixariem fins a la vall de Castellfollit, i on ens esperava el primer habituallament.
Remuntada la vall de Castellfollit i passant pel barranc del Titllar, baixavem per la trialera que passa just pel mig del tallafocs que va a parar a Riudabella, on ens esperava el segon habituallament. D'aquí es pujava pel camí de la mina fins al coll de les Masies, un dels més durs de tota la jornada, i on ens esperava un tercer habituallament, després del què baixariem i pujariem novament fins arribar a Vilanova de Prades, ja ben entrada l'hora de dinar. Amb un dinar esplèndid i el pap ben ple, encaravem la pujada fins a Prades sota un sol de justícia, per fer parada obligada a la font de la vila, coneguda arreu. D'aquí pujavem cap al coll del Bosc per baixar per corriols (600 m des desnivell -) fins al barranc del Titllar, on ens esperava un quart habituallament. D'aquí pujariem ja per carretera fins al coll de les Masies per ancara l'última pujada del dia i arribar al punt culminant de les muntanyes de Prades: el tossal de la Baltassana, on arribavem amb emoció desbordada per haber aconseguit una fita, per la majoria, de superació personal. Del sostre de les muntanyes de PRades baixavem ja primer pels plans del Pagès i després pel corriol dels Troncs fins arribar a la pista de Castellfollit, i ja per carretera fins a l'Espluga, on el Pep i la Dolors ens obsequiàven amb un detall personalitzat.
Quina maravella de parella, de sortida, de companys i sobretot de natura i paisatge, sense el qual no fariem aquestes activitats que ens fan sentir tan vius.

dorsals personalitzats

entrada a la trialera del tallafocs

arribant al segon habituallament

corriol arribant al titllar

pujant cap a Prades

pujant al tossal de la Baltassana

baixant cap a la Bartra

corriol cap al titllar

corriol del coll del Bosc

tercer habituallament al coll de les Masies

Podreu trobar més comentaris i fotos als següents enllaços:
http://picasaweb.google.es/lepetitroc/3000Btttarragona
http://www.btttarragona.com/images/Pagines%20htm/2008/juny/hem_fet_un_3000%202.htm

salut
pep

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada