Pàgines

7 de juny 2013

LA RUTA DE LES ROSELLES O DELS BALNEARIS...

Aquest matí tenia ganes de carreteres boniques i bons paisatges, així que he sortit de Figuerola del Camp en direcció a Cabra del Camp per fer una visita a la Conca de Barberà, on feia temps que no pujava. He continuat cap a Sarral amb una temperatura estupenda, al voltant dels 23ºC. El paisatge ja començava a ser prou bonic, però he decidit després de mirar el mapa de continuar cap a Rocafort de Queralt, on les roselles ja començàven a invaïr el paisatge. D'aquí he seguit en direcció a Conesa per una de les carreteres més boniques de la Conca, i on les roselles encara tenien més protagonisme. Arribava a Segura i començava la baixada cap a Vallfogona de Riucorb, on m'aturava a fer una volteta per la zona del balneari, on hi havia força gent gaudint del paisatge tan espectacular que hi trobem.
Continuava cap al poble de Vallfogona, Guimerà, una petita joia enmig de conrreus i roselles, i Ciutadilla. Aquí feia una breu parada per veure com estaven les forces. Finalment he decidit continuar cap a St MArtí de Maldà, Maldà, Llorenç de Rocafort per anar a parar a Vallbona de les Monges. El vent començava a bufar i el ritme ja no es feia tan suportable, però no quedava més remei que continuar fins a Rocallaura, on trobem el segon balneari del dia. D'aquí fins a l'encreuament de la carretera de Solivella encara quedaven alguns quilòmetres i el vent no s'aturava pas. Ja a Solivella, després d'un agraït tramet de baixada agafava la pista asfaltada cap a Pira i Barberà de la Conca, des d'on seguia ja en direcció a Cabra del Camp i, finalment, Figuerola del Camp.
Una ruta excel.lent, tan per l'estat de les carreteres com pel paisatge que hi trobem. També val a destacar el poc trànsit que tenen aquestes poblacions, exceptuant el tram de Sarral a Rocafort.
Guimerà

Balneari de Vallfogona
Rocafort de Queralt
    
Barberà de la Conca










Salut
pep

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada