Pàgines

25 d’ag. 2011

TRAVESSA SCHWARZWALD - DIA 2: SCHÖMBERG - FREUDENSTADT

Ens llevem sobre les 8 per anar a esmorzar entrant al menjador amb un bufet lliure que ens farà les piles. Sortim de Schömberg per la mateixa pista que vam arribar i agafem direcció Calmbach i Bad Wildbad per entre pistes forestals molt bones, amb algun tram de senderó per acabar de arrodonir-ho. Arribem a Bad Wildbad i abans d'entrar al poble girem a la dreta direcció Sommerberg (784 m) per una pista asfaltada que deu ni do com puja. El temps no mostra clemència i fa un sol de justícia, suant la gota gorda. Trobem la pista que ens portarà a Grünhutte on aprofitem per menjar el primer bratwurst amb cervesa, primer passem però per una zona de  pistes de descens de bici, amb nivells i tot. Espectacular! 
Continuem encara per pistes forestals en direcció a Enzklösterle, Rohnbach i Seewald seguint les senyals de cicloturisme atravessant boscos frondosos i sense problema d'orientació. D'aquí continuem per rutes cicloturistes cap a Schonegrund, on parem a fer un segon mos i a agafar aigua d'una font mooooolt bonica. El dia encara aguanta radiant, sembla mentida que estiguem a Alemanya. Seguim per entre prats verdíssims i paisatge rural a tope en direcció a Klöster-reichenbach i Baiersbronn. Des d'aquí agafarem direcció a Freudenstadt on arribarem sobre les 19.30h després de pujar per una rampa bastant inhumana, sort que està asfaltada, després de sobrepassar un home que ens anava fent la goma amb la seva súper bicicleta. 
Decidim anar a buscar l'alberg passant pel centre del poble, que ens agrada força: bon gust i colors a dojo! Trobem l'alberg una mica apartat del centre, i la nostra sorpresa arriba quan ens diuen que no podem registrar-nos fins les 21h. Li demanem a la noia del mostrador si almenys podem fer servir les dutxes i deixar les bicis i alforges al soterrani per anar a menjar alguna cosa per sopar.
Deu ni do amb el Cordon Bleu que ens mengem en Manel i jo... i sort que el David es va oferir voluntari per tornar a l'alberg a fer el registre, perquè gairebé no entrem abans de les 22h. Tot i així força correcte i amb habitació per a naltros sols.




Salut
pep

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada