Pàgines

18 de maig 2016

REQUETEVOLTA MARCOS

Dilluns de festa, el Xavi ens proposa fer una altra edició de la Requetevolta, o almenys així ho ha batejat ell... Es tracta de fer una volta pel Camp sortint de Valls per pistes asfaltades i unir, així, els pobles que formen part de l'Alt Camp, Tarragonès i Baix Camp. 
En aquesta edició sortim de Valls en direcció a Puigpelat per la carretera. A Puigpelat agafem ja la pista asfaltada fins a Bràfim, Vilabella i Nulles, on tornem a la carretera per anar fins a la Secuita. El temps és molt bo i ben aviat ens comença a sobrar roba, així que els manguitos van a parar a l'alçada dels canells. A la Secuita agafem la pista asfaltada cap a Vistabella, i d'aquí als Garidells. Baixem a la N-240 fins a la rotonda, des d'on continuem per pista asfaltada fins a Puigdelfí. Aquí agafem un revolt molt marcat que ens portarà a la pista de terra que recórrer paral.lela al Francolí, que per creuar-lo fem servir la carretera altre cop fins a l'entrada del complex de la petroquímica. 
La voregem i anem a parar a una pista mig asfaltada, mig de terra fins a Vilallonga, on anem a buscar la pista asfaltada que porta al camí travesser de Valls a Reus. Aprofitem aquí per pujar cap a la Selva del Camp, on pararem a esmorzar una mica. Abans, però, el Xavi ens portarà a creuar l'autovia de Reus a Montblanc per sota, realitzant alguna que altra peripècia. 
Acabat l'esmorzar ens dirigim de nou cap a Alcover per la pista asfaltada que va per la dreta de l'autovia. Una volta del meu estil amb companyia que feia temps que no gaudia. Merci Xavi!!! A la propera compta amb mi de nou...









Powered by Wikiloc

Salut
pep

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada