Pàgines

11 d’ag. 2012

ISAR RADWEG

Aprofitant la tornada a Munic després de realitzar el Danubi des de Passau a Budapest, també aprofitant la bonança que està fent per tota Europa, hem agafat les bicicletes i hem anat a recórre algun tram del camí que voreja l'Isar, el riu que passa per Munic. Hem sortit del pont de Wittelsbacher i hem arribat fins al Englischer Garten, el gran pulmó verd de la ciutat que col.labora i de bon troç en el lleure dels seus habitants. 
Hem menjat un "currywurst mit pommes" en un "Biergarten", i hem tornat per l'altre costat del riu fins al punt de sortida. Una volta súper recomanable si anem a parar a aquesta ciutat bavaresa amb la nostra bicicleta, i sinó sempre la podem llogar. Val molt la pena moure's en bici per la ciutat, i les distàncies s'escurcen moltíssim. Aquest vespre hi ha concert, així que tornarem a agafar la bici.
Pel camí podem parar a visitar el Deutsches Museum, així com unes de les 4 esglésies que passarem. També trobarem passos per damunt de rescloses, que deriven el riu en canals laterals per aprofitar l'aigua. Els túnels que passarem estan ben acondicionats amb llum i grafitis perquè no ens aborrim ni un sol moment. Molt divertit! i tot ben indicats com mostra la foto de la senyal, amb direccions i quilometratge.















Salut
pep

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada