Pàgines

22 d’ag. 2012

TARRAGONÈS PER CARRETERA

En Tomás em diu: "nem o què"? No he tingut massa bon dia així que li dic que sí, que m'esperi a la tabacalera que ja baixo, que necessito cremar una mica d'adrenalina. a part hem d'estrenar l'equipació de "Le Petit Roc" plegats per primer cop, i això no té pèrdua. Enfilem l'Arrabassada i la N de Barcelona fins a la carretera de Monnars i el Catllar. Allí agafem direcció a la Riera i la Nou de Gaià, des d'on comencem la breu pujada a Salomó, passant per darrera de la torre del Moro de Montferri, per on passem uns km més envant. 
La calor era força ofegant però mica en mica la temperatura es va suavitzant i ens deixa el cos sec. Tirem cap a les 4 carreteres, Bràfim i Nulles, on parem a fer un xampú però amb taronjada. Fantàstic i gelat!
Continuem cap a l'Argilaga i els Pallaresos, des d'on ja enfilem els últims km abans d'entrar de nou a Tarragona, entrant per St Pere i St Pau.
En total uns 60 km i 430 m+ en unes 2 horetes i 30 minuts. Buff!!! M'hauré de començar a entrenar de valent si et vull seguir el ritme, caram!!!! Per cert, la nova equipació de LPR et queda inmillorable, ja ja ja...!




 











Salut
pep

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada