Pàgines

26 d’ag. 2012

ENTRE LA TORRE DEL MORO I EL MONTMELL

Ahir després de la sortida nocturna amb el Club Ciclista Selvatà, i baixant a les 23h per la carretera de l'Albiol, tocava aixecar-se d'horeta avui per continuar pedalant per les nostres carreteres, aquest cop amb en Xavi. Així doncs sortiem d'Alcover en direcció Valls, Nulles, Bràfim i les 4 carreteres, per enfilar direcció a Vilardida i Montferri. D'aquí continuavem la carretereta súper bonica que porta a Masllorenç i que gira a la dreta cap a Masarbonès, un poblet encantador dalt d'un turonet, i al qual hem enxampat de ressaca ja que estan de festa major.
Masarbonès en festes
Hem arribat a la carretera del Vendrell i hem decidit pujar pel coll de Sta Cristina, que no havia pujat mai, molt suau i on estan fent obres des de fa temps. D'aquí hem baixat cap a Rodonyà i hem continuat pujant una mica més cap a Can Ferrer de la Cogullada, abans d'arribar-hi però hem girat a l'esquerra just on hi ha el menir de can Ferrer per baixar a Vilarodona, on hem parat a fer un quinto i unes patatetes. 
D'aqui ja cap a Bràfim, Puigpelat, Valls i novament Alcover, on abans d'arribar en Xavi ha punxat la roda del darrera. Sort dels avellaners que ens han donat una mica d'ombra.
Una volta molt tranquila i amb unes carreteretes súper boniques, i avui amb una mica més de fresqueta que els últims dies... ja era hora!


Masarbonès
amb el Montmell al fons



menir de can Ferrer













Salut
pep

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada