Pàgines

13 de juny 2012

SOSTRES DE LA CONCA AMB BICI CARRETERA

Conca de Barberà des de Forès
Aquesta tarda, tot i la forta ventada, he decidit sortir a rodar unes 4 horetes amb la bici de carretera. el proper cap de setmana se celebra la Eusko Bike Challenge a Àlaba i s'ha d'entrenar una micona per agafar fons. He enfilat cap a Serradalt i Picamoixons per baixar cap a Valls. d'aquí he pujat per la Plana d'en Berga i el tomb de la paella del coll de Lilla per agafar la pista asfaltada cap a Figuerola i Cabra del Camp. D'aquí cap a Sarral, on he desviat cap a Belltal per fer la pujada a Forès. He tornat a baixar pel mateix lloc fins a la carretera que porta directe a Solivella, la Guàrdia dels Prats i Montblanc. 
Forès
D'aquí ja cap a la Riba i Picamoixons, on he allargat una mica més el tomb cap a les 4 carreteres i Alcover. La ruta no és excesivament dura però amb el fort vent deu ni do per arribar a Sarral. Menys mal que a la pujada a Forès no hi tocava massa l'aire.
En total 82 km i 2 punxades de roda "manda huevs", en 3 hores i 50 minuts. Velocitat mitja de 21 km/h amb el vent de cara gairebé tota l'estona.





font del Viudet a Figuerola




















Serra de Miramar i Tossal Gros passat Figuerola del Camp



Salut
pep

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada