Pàgines

17 de febr. 2016

VOLTA A MALLORCA 6: PORTO CRISTO - PORRERES

Porto Cristo
Dia 6è de travessa. El cel està tapadot i la temperatura es manté estable al voltant dels 14ºC. Fem un bon esmorzar de bufet i aprofitem per prendre 2 entrepans pel dia. Avui ens toca un tram de costa que no sabem ben bé per on agafar. Deixem la cova del Drac que resta tancada i sortim de Porto Cristo per la MA-4014 en direcció a cala Anguila. És una carretera secundària per la que es roda força bé. Fem un petit portet de muntanya fins a enllaçar amb la carretera que va a Felanitx, el bosc de pi mediterrani ens protegeix del vent i fa que suem una mica.
arribant a Porreres
Després d'una breu discusió baixem a Porto Colom que ens decepciona una mica, personalment pensava que era més "cuco", més petitet. Continuem per la platja fins a trobar direcció a cala Marçal per pista asfaltada. Des d'aquí arribarem a Calonge retornant al paisatge rural que més ens agrada. Busquem un bar per fer un repòs mentre comença a sortir el sol i a pujar la temperatura. Sortim en direcció a s'Alqueria Blanca però ben aviat agafem un trencall a la dreta que ens porta fins a Cas Concos des Cavaller, un poblet que teniem ganes de veure amb aquest nom tan curiós. La tarda continua assolellada i seguim la pista asfaltada de son Dimoni en direcció a son Negre, un llogarret enmig de camps de cultiu, ametllers, oliveres i bestiar. Tot un luxe pels sentits.
Seguim per la pista de can Teuler fins a trobar la carretera PM-512 a Felanitx. Farem un pocs metres a la dreta per agafar la pista asfaltada que surt a l'esquerra cap a sa Tortuga. Seguirem aquesta ja per terreny rural en direcció al centre de l'illa. Anem a petar al camí de son Mesquida. El cel sembla estar cansat de tan de sol i es comença a tapar. Ja veiem el puig de Randa i Porreres. Allí hem quedat amb la Cati, una Warmshower que ens ha ofert casa seva per estança. Abans d'arribar-hi, però, l'arc de St Martí ens rebrà després de quatre gotes mal comptades. Passem la nit de Reis a Porreres amb concert inclòs. Bona vetllada...!
arribant a Calonge




paisatge rural a son Negre






paisatge rural al camí de son Mesquida











Powered by Wikiloc

salut
pep

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada