Pàgines

10 de maig 2013

SERRA DEL COGULLÓ

Aquesta setmana passada vaig decidir tornar a la serra del Cogulló, on no hi posava els peus des de feia molts anys. Així doncs aparcava la furgo a Cabra del Camp. Hem de deixar el GR que puja amunt pel torrent de Cabarra i agafem el camí de n'Avellà, on trobarem pals indicadors del Cogulló fins arribar al mas de Conill. D'allí continuem cap a la dreta fins al tossal Rodó per la pista principal, que deixaré una mica més endevant, després de creuar una petita barrancada, per pujar "a sac" pel mig del bosc per anar a trobar una antiga pista-senderó que va a buscar el GR a la carena. D'aquí, ja per senderó, continuarem per l'esquerra fins al cim del Cogulló (879 m), des d'on podem observar les muntanyes de Prades, la serra de Miramar i el Tossal fins a tota la costa daurada. 
De baixada agafa un tros de GR fins a un pal on trobarem indicat Cabra del Camp. Agafem la pista pedregosa cap a l'esquerra que va recorrent la carena N fins que desemboca en un senderó entretingut i ple de sorreta que fa patinar força fins que tornem a desembocar a unapista ampla que recórre la muntanya del Conill (700 m). D'aquí vaig baixant per la pista principal fins arribar a l'encreuament del mas de Conill, des d'on tornoper una pista més a la dreta que la què he agafat de pujada.
Bona volta per conéixer aquesta zona, molt poc freqüentada i que té vistes molt bones cap a totes bandes (Conca de Barberà, Alt CAmp, Anoia i Alt Penedès).










Salut
pep

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada