Pàgines

9 de jul. 2011

ENTRE LA RIBERA I EL PRIORAT

camí vell de St Salvador a Margalef
dimarts, 5 de juliol, sortim de la Palma d'Ebre amb el bon amic David. Comencem en direcció al pla del Junquet i la cova foradada de la Bisbal de Falset. Baixem cap a la carretera i ens dirigim cap a Cabacés. Llàstima, el bar està tancat, això de rodar entre setmana no mola massa ... Pugem cap a l'ermita de st Roc per unes rampes duríssimes al començament, després per pista desfeta i per últim asfaltat fins a l'ermita de la Foia, on aprofitem per agafar aigua de la font que sempre brolla fresca. 
ermita de st Roc
Ja comença a fer calor i ara ens espera la pujada dura fins al collet del Ros i a punta de llebreta, des d'on baixarem per senderó cap al mas de Serrador, en runes, però en una colladeta amb unes vistes magnífiques de la vall de st Salvador. Continuem pel senderó que ens portarà a la font de St Salvador, on tornem a parar a agafar aigua.
mas del Serrador
Baixem cap Margalef pel camí vell passant per la cova d'en Ximet, que no coneixia. Quines raconades que ens depara aquest massís sovintment oblidat... Continuem baixant cap al poble per la pista asfaltada i ens dirigim cap a la Bisbal de Falset per carretera. De la Bisbal tornem a la Palma d'Ebre per la pista asfaltada de Bellaguarda i després per la pista de la punta del Manyanes i l'embassament. 
Un tomb molt eixerit, amb força desnivell i senderó tècnic, però que m'ha servit per fer fotos de la guia del Priorat, que espero vegi la llum ben aviat.

arribant al mas de Serrador

ermita de la Foia
font de st salvador

cova d'en Ximet









salut
pep

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada